Woningfotografie

interieur_9
Een goede fotopresentatie van uw woning is van essentieel belang. Uw woning moet immers opvallen tussen het woningaanbod, zowel op internet als in brochures. Onderzoek van Funda toont aan dat goed beeld 50% beter scoort. Kortom, hoe meer goede foto's, hoe vaker het object bekeken wordt en hoe groter de verkoopkansen!
Daarnaast bespaart u als makelaar tijd door het fotograferen van de woning uit te besteden en kunt u verzekerd zijn van goede foto's die direct bruikbaar zijn voor drukwerk en internet.

Kortom, voldoende redenen om te kiezen voor professionele fotografie.

Werkwijze

Na ontvangst van de opdracht van u als particulier of u als makelaar, maken wij een afspraak en wordt het pand gefotografeerd. Van tevoren spreken wij het gewenste aantal foto's af. Het basisaantal foto's is 10, maar meer foto's zijn uiteraard mogelijk, mits van tevoren afgesproken. De volgende ruimtes en buitenzijde zullen in principe worden gefotografeerd: Voorzijde woning, woonkamer, keuken, eethoek, badkamer, achtergevel, tuin, straatbeeld woning.

Nadat de foto's zijn gemaakt ontvangt u ze in lage resolutie per e-mail en vervolgens in lage en hoge resolutie op dvd.


Tarief

10 fotobestanden € 125,00
extra foto per stuk € 10,00

Bovengenoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW en inclusief benodigde fotobewerkingen en administratiekosten. Indien het te fotograferen pand zich buiten een straal van 25 km buiten postcode 3572 bevindt, zullen reiskosten/reisuren in rekening worden gebracht.


Betaalwijze

Particulieren: vooruitbetaling (vóór verzending van de foto's op dvd) òfwel betaling bij ontvangst dvd (rembourszending). Makelaars: middels factuur bij levering foto's op dvd.

Meer informatie? Neem gerust contact op via info@karinscheepstra.nl

home